+45 70 20 04 11

Intelligent E-pulsnøgle på batteri

Desoutter lancerer en ny E-pulsnøgle på batteri med WiFi kommunikation.

WiFi kommunikationen sikrer, at alle bespændingsdata bliver gemt og batch tælling udført.
E-pulsnøglen kan udføre mange flere monteringsopgaver og dermed reduceres cyklustiden.

E-pulsnøglen på batteri kan klare op til 25 Nm og vejer kun 1,2 kg. Den støjer mindre og afgiver færre vibrationer end konventionelle pulsværktøjer.

Operatøren kan håndtere E-pulsnøglen med fuld kontrol, og den ergonomiske udformning giver operatøren mulighed for at anvende E-pulsnøglen med kun én hånd, hvilket giver en større fleksibilitet og mere effektiv bespænding. Der er ingen fare for vrid eller stød, som påvirker arm eller håndled, så E-pulsnøglen belaster ikke operatøren - selv efter mange arbejdstimer.

Desoutters nye E-pulsnøgle på batteri giver stor fleksibilitet. Arbejdet kan udføres meget hurtigere, og den kan klare mange flere opgaver, da E-pulsnøglen ikke længere er begrænset af kabler eller ledninger.

Desoutters E-pulsnøgle kan skabe et effektivt arbejdsflow og gode arbejdsforhold for operatørerne, som betjener maskinerne. Risikoen for belastningsskader undgås, da E-pulsnøglen er udformet ergonomisk og har en lav påvirkning på hånd-arm vibrationer. Dokumentationen sikres via WiFi kommunikationen, som gør det muligt at gemme alle data.


Du kan få meget mere information om Desoutters nye E-pulsnøgle på batteri.
Tlf. 70 20 04 11
avn.teknik@avn.dk


AVN Teknik A/S - Dalager 1 - DK-2605 Brøndby - Tel: +45 70 20 04 11 - Fax: +45 43 24 55 03 - avn.teknik@avn.dk