+45 70 20 04 11

TRUMPF kantpresseværktøj

TRUMPF har et bredt sortiment af kantpresseværktøjer.

Standard- og specialløsninger
TRUMPF er førende inden for produktion og udvikling af laserhærdede kantpresseværktøjer, som er karakteriseret ved høj kvalitet og lang levetid.

3D-ARV filer
Vi kan tilbyde standardværktøjer, modificerede værktøjer eller specialløsninger.

Disse leveres alle med færdige 3D-ARV filer.

3D-ARV filer indeholder samtlige data for værktøjet, og kan importeres direkte på både maskine, styring og i TRUMPFs off-line programmeringssystem.

Off-line programmeringssystemet muliggør fuld programmering af bukkerobotter, således at robotten ikke skal ”teaches” efterfølgende.


Øget produktivitet
TRUMPFs kantpresseværktøj giver en markant forbedret opstillingstid, som giver øget produktivitet og rentabilitet i produktionen. Kantpresseværktøjet giver høj nøjagtighed og sikrer optimal ydeevne ved hver arbejdsoperation. Desuden sikrer værktøjernes høje præcision, at der kan tilkøbes værktøjer, som passer med eksisterende, uden at efterslibning er nødvendig.


Over 150 forskellige værktøjstyper
Du kan vælge mellem mere end 150 forskellige værktøjstyper og mange forskellige geometrier.


Ultra let
Der findes ultra lette patenterede kantpresseværktøjer fra TRUMPF, som er op til 35% lettere end konventionelle værktøjer i letvægtsdesign.


Uddannelse
Vi tilbyder standardiserede og skræddersyede kurser og uddannelse inden for TRUMPF maskiner, software, værktøj og applikationer.

Herunder teori og programmering af følgende:
Laserskærer, stansemaskiner, rørskærer, combi-laser/stans, 2D & 3D CAD, off-line programmering af kantpresse med og uden robot, etc.

Vores kurser og uddannelser udmærker sig ved at være tilpasset jeres behov, produktion og maskinkapacitet. Derved er I sikret optimal ydeevne på maskinerne og den nyeste teknologi, som er tilgængelig på markedet.

Dansk underviser
Undervisning foregår som hovedregel på vores adresse i Brøndby og på dansk.
Der kan også undervises på tysk og engelsk, hvis dette ønskes.

TRUMPF GmbH udbyder også uddannelser og kurser i Ditzingen (nær Stuttgart), hvor der er mulighed for deltagelse.

Kontakt os for nærmere information.

Vi kan skræddersy et kursus til jer, hvor jeres individuelle behov er i fokus.


Kontakt


  Brian Eriksen
Teknisk salgskonsulent
Tlf. +45 43 24 55 37
bre@avn.dk

AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk