+45 70 20 04 11

Service


Masser af service

Hos os er god service en selvfølge, og serviceniveauet er højt fra start til slut. Således kommer en af vore teknikere på besøg i god tid, inden maskinen bliver leveret, for at planlægge opstillingsforløbet, så det kan gennemføres med mindst mulig gene for den øvrige produktion. Vi har på baggrund af vor mangeårige erfaring udviklet et koncept for serviceaftaler omkring forebyggende vedligehold. Det kan, som hovedregel, altid betale sig at forebygge og vedligeholde frem for at reparere og udskifte, så en serviceaftale er en særdeles fornuftig økonomisk investering.

Vore teknikere er alle specialuddannede og har derudover en bred og mangeårig erfaring fra branchen. Serviceafdelingen er i konstant udvikling i et tæt samarbejde med TRUMPF, og derudover får afdelingen en omfattende gennemgang med fast interval af TRUMPF's eget team af erfarne auditører, med henblik på kvalitetssikring og miljø.

AVN Pladeteknik er en del af et verdensomspændende netværk af serviceorganisationer for kapacitetsudligning.
 

Og mere service på vej

AVN Pladeteknik har fuldt udrustede servicebiler, der kører ud fra forskellige geografiske lokaliteter fordelt over hele Danmark.
Alle biler er udstyret med computere og har online adgang til maskinhistorikken, ligesom der kan søges på lignende problemstillinger fra andre maskiner.

For at sikre en optimal planlægning og udnyttelse af ressourcer har vi desuden et internt service back-office med et pc-understøttet service og informationssystem.Kontakt vores serviceafdeling

Servicetelefonen er bemandet:
Mandag - torsdag kl. 7.00 - 17.00
Fredag kl. 7.00 - 16.30

Tlf. 70 22 58 43
E-mail: service.pladeteknik@avn.dk

Andre kontaktoplysninger finder du under "Kontakt".

 
AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk