+45 70 20 04 11

Nyhedsarkiv AVN Pladeteknik A/S

    2019

  Investering i TRUMPF TruLaser 3030 6 kW fiberlaser
- Vi har tidligere haft to TRUMPF CO2-lasere og har valgt at investere i en fiberlaser - også qua at den har nogle andre muligheder end en CO2-laser i og med at den kan skære i andre materialer, har en højere produktivitet og er mere energieffektiv, fortæller administrerende direktør Morten Petri Lauritsen.
Læs hele artiklen ...

  Gitterseparation nu med til LiftMaster Compact
LiftMaster Compact med gitter/emne-separation implementeret med eksempelvis TRUMPFs TruLaser 3030 Fiber-laserskærer er nu frigivet til salg i Danmark. I forbindelse med årets Blechexpo-messe kunne TRUMPF lancere muligheden for automatisk at frigøre emner fra restgitteret med håndteringsproduktet Lift Master Compact.
Læs hele artiklen ...


  TruLaser Tube 5000 fiber til DLT
Danish Laser Technology A/S har med sit seneste indkøb sikret sig yderligere kapacitet. I starten af det kommende år vil der blive installeret det seneste indkøb, en TRUMPF TruLaser Tube 5000 Fiber med 3D skærehoved, og med 6 meters ilægning/ udtagning.
Læs hele artiklen ...


  Første TRUMPF rørlaserskærer på Bornholm
Nytænkning skal bidrage til vækst, mener direktør Michael Almeborg fra det kendte bornholmske firma Ole Almeborg A/S, der har stor erfaring inden for produktion af transportmateriel herunder stablere, pallevogne, højtløftende pallevogne og transportvogne i materialerne stål, rustfrit stål og sort stål. Michael Almeborg har aktuelt valgt at investere i Bornholms første TRUMPF-rørlaserskæremaskine, en model TruLaser Tube 5000, som AVN Pladeteknik A/S har stået for installation og igangsætning af.
Læs hele artiklen ...

  Afgratning på et helt nyt niveau
Med investeringen i en LISSMAC afgratningsmaskine er både kapaciteten i virksomheden og kvaliteten løftet.
- En verden til forskel.
Læs hele artiklen ...

  TRUMPF Trulaser 3030 Fiber
AVN Pladeteknik A/S skal levere en 6 kilowatt Trulaser 3030 Fiber fra Trumpf hos Stantræk A/S, med tilhørende LiftMaster Compact- og PartMaster-automatiseringsudsrustning, så den kan køre fuldautomatisk.
Læs hele artiklen ...

  Lissmac afgrate- og slibemaskine
KM Vandskæring ApS i Nørresundby har netop fået installeret en LISSMAC-afgrate- og slibemaskine, og kan dermed optimerer emner i plademål op til 2 meter i bredden.
Læs hele artiklen ...

  Tal til laseren
Kunstig intelligens er på vej til at ændre måden, hvor operatører interagerer med laseren i produktionen. Det mener TRUMPF, der demonstrerede seneste fremskridt ved årets Laser World of Photonics i juni.
Læs hele artiklen ...

  Skræddersyet laser-kursusforløb
Akut mangel på uddannede ved deres laserskæremaskine i forsommeren hos ODIN Engineering A/S i Slagelse, fik AVN Pladeteknik til at hjælpe, og rykke hurtigt ud med skræddersyet laser-kursusforløb, så maskinen igen anvendes fuldt ud.
Læs hele artiklen ...


  TRUMPF robotlaserløsning fra nu af
MOHO Works A/S har brugt det seneste år på at optimere produktionen i forbindelse med investeringen i et robotlasersvejseanlæg fra TRUMPF. Løsningen er den tyske pladebearbejdningsgigants TruLaser Weld 5000-robotlasersvejsecelle.
Læs hele artiklen ...

  Markant styrket på højpræcise buk
Mekoprint A/S i Støvring er blevet markant styrket på bukning, hvor man nu kan foretage buk af små hårtynde emner i store styktal til eksempelvis elektronik.
Læs hele artiklen ...

  Styrket på laserskæring
Efter en lang og grundig købsproces valgte Prodan A/S et stort TRUMPF-fiberlaseranlæg, der har styrket potentialet markant på laserskæring.
Læs hele artiklen ...

  Nu går det lynende hurtigt
Hos JKF Industri i himmerlandske Als har den laserskærende del af produktionen fået en overhaling med  investeringen i den seneste teknologi inden for fiberdisklaserskæring med automatisk plade-load og ergonomisk station for emnepluk.
Læs hele artiklen ...

 


    2018

  Godt gang i AVN-selskaberne
En stor milepæl blev i år passeret hos AVN Gruppen A/S, idet koncernen passerede
85-året for etableringen af værktøjsfirmaet Alfred V. Nielsen, som gennem årene har
udviklet sig, og i dag indgår i AVN Teknik. Koncernen noterer positive resultater i alle
selskaber, og har udsigt til fortsat fremgang i 2019.
Læs hele artiklen ...

  Bukker højpræcist i tyndt materiale
Mekoprint i Støvring er blevet markant styrket på bukning af små hårtynde emner i store styktal til fx. elektronik. Planerne sigter længere, og de første ordrer er vundet fra udlandet.
Læs hele artiklen ...

  Tredje 3D-laserskærer til QuickTube
Den fynske producent af laserskårne rørprofiler QuickTube har netop investeret i
endnu en 3D-rørlaserskærer. Den kommer med et innovativt modul til flowdrilling og
gevindskæring, der blev lanceret som en option på EuroBLECH 2018-messen i oktober.
Læs hele artiklen ...

  Højpræcise tyndplade-buk
Med ambitionen om at blive endnu mere konkurrencedygtig på bukning af små og mellemstore serier af tynde emner med flere buk, har Mekoprint i Støvring taget det første store skridt på vejen med en avanceret og højpræcis tysk TRUMPF TruBend 7036-kantpresse. Visionen er, at maskinen senere skal kobles sammen med robotter og stansning til en fuldt automatiseret robotcelle.
Læs hele artiklen ...

  Endnu en TRUMPF i ærmet
Investering i ny 3D-rørlaserskærer giver nye muligheder til QuickTube.
En TRUMPF 5000 3D rørlaser er for få uger siden blevet installeret på QuickTubes fabrik i Odense. Dermed har underleverandøren ikke bare udvidet sin skærekapacitet, men har også fået nye teknologiske muligheder.
Læs hele artiklen ...

  Bedste messe i TRUMPFs historie
Der var ikke mange ledige øjeblikke for vores salgsfolk da EuroBLECH 2018-messen løb af stablen i Hannover. Der var ”sort med mennesker”, og ikke mindst dansktalende branchefolk, som det messeperioden igennem bestemt ikke skortede på. De blev på omgang vist rundt af de danske salgsfolk, anført af AVN Pladeteknik adm. direktør Christian Madsen, der kunne konstaterer, at firmaet i år kom et godt stykke over repræsentanter fra mere end 50 danske firmaer, som havde været forbi standen over de fire dage, messen nu varer.
Læs hele artiklen ...

  RDF øger kapaciteten
Reservedelsfabrikken A/S – RDF – er i færd med at styrke sig, og har tre større maskininstallationer på vej ind
på virksomheden i Hjallerup.

Læs hele artiklen ... 

  Lissmac i opgraderet design
Forud for EuroBLECH 2018 har tyske Lissmac Maschinenbau GmbH oplyst, at man er på vej med et opgraderet design. Producenten afslører også, at der også er tekniske innovationer på vej i programmet.

Læs hele artiklen ... 

  Opgraderer med fiberdisklaser og kantbukker
For at følge med den øgede efterspørgsel i kerneforretningen har virksomheden Treco netop investeret i den pladebearbejdende produktion på både laser- og bukkesiden.

Læs hele artiklen ...

  TruBend Cell 5000 til Stantræk
Hos Stantræk er man fascineret af de muligheder, som den teknologiske udvikling giver. Virksomheden er således meget bevidste om, at Stantræks produktionsprocesser skal automatiseres i størst mulig omfang. Derfor har virksomheden valgt at investere i højteknologisk kantbukning i form af en fuldautomatiseret kantbukkecelle fra TRUMPF.
Læs hele artiklen ...

  Besøg os på EuroBLECH 2018
Den internationale teknologi messe for pladebearbejdning. I hal 11 kan du møde os på TRUMPF stand B94/B48/C35. Tirsdag den 23. oktober til fredag den 26. oktober 2018. Alle dage kl. 9.00 – 18.00. Her kan du opleve maskiner og seneste nyheder inden for pladebearbejdning.  Rørlaser med integreret gevindhulskæring
TRUMPF er ved at være klar med setuppet til årets store begivenhed inden for de pladebarbejdende industriet EuroBLECH 2018. En af de få forhåndsafslørede nyheder er TruLaser Tube 5000 med integreret gevindhulskæring i rør med skærende værktøj.

  Lasersvejsning i XXL-format
Tyske Trumpf er på banen med en forstørret version af virksomhedens TruLaser Weld 5000-robotlasersvejsecelle.
Med den netop præsenterede XXL-version af Trumpfs TruLaser Weld 5000-lasersvejsecelle, introducerer den tyske pladebearbejdningsgigant fremstillingen af emner op til fire meter i længden.

  TRUMPF opkøber TEUFEL Solutions AG
Tyske TRUMPF har pr. 1. august overtaget samarbejdspartneren, schweiziske TEUFEL Solutions AG, der er udviklingspartner til pladebearbejdningsgigantens produktionsstyringssoftware, kaldet TruTops Fab.

  Seneste regnskabsår i TRUMPF-koncernen bød på rekordomsætning
TRUMPF GmbH + Co. KG, der er moderselskab i TRUMPF-koncernen, har pr. 30. juni afsluttet seneste regnskabsår, 2017/2018, og i en foreløbig opgørelse af nøgletallene rapporteres om en vækst i omsætningen på næsten 15 procent til 3,6 milliarder euro - hvilket svarer til cirka 27 milliarder kroner, rapporterer koncernledensen.

  Reservedelsfabrikken - RDF investerer millioner i fremtiden
Tre nye TRUMPF maskiner skal øge kapaciteten og en ISO-certificering skal sikre kvaliteten
En ny laser/stans-kombimaskine og to nye kantbukkere bliver i de kommende måneder føjet til maskinparken hos den nordjyske underleverandør RDF A/S.

Kontakt AVN Pladeteknik på tlf. 70 20 04 11 for yderligere information

  LISSMAC nu hos AVN Pladeteknik
I forlængelse af at tyske Ernst har afstået sine afgrate- og slibemaskineteknologi til ligeledes tyske LISSMAC Maschinenbau GmbH, har LISSMAC opfordret AVN Pladeteknik A/S til at være producentens forhandler i Danmark.

For yderligere information kontakt os på tlf. 70 20 04 11


  TRUMPF - Highspeed Eco Webinar - Forbedring af ydeevne, kvalitet og omkostninger
Se webinaret, der forklarer og demonstrerer TRUMPFs patenterede Highspeed Eco-funktion, der øger skærehastigheden og reducerer assisteret gasforbrug.
Kontakt os på tlf. 70 20 04 11 for yderligere information.


  TRUMPF Software: TecZone Bend - Offline programmering
I denne video vil du lære mere om den hurtigste og nemmeste off-line programmering af bukkemaskiner, ved hjælp af bukkeprogrammet TecZone Bend. Det gør det muligt automatisk at oprette et programforslag på basis af 2D- og 3D-data, inklusive NC-koden. Programmeringen genererer automatisk 3D-simuleringen, herunder også en kollisionskontrol. Manuel ændring i bukkeprogrammer er ligeledes muligt.
Kontakt AVN Pladeteknik for yderligere oplysninger.


  Hvad er fordelene og systemkravene ved at bruge den nye Highspeed-funktion?
Episode 41 - TRUMPF - Ask the Expert
Laser Applications Engineer, Ryan Welcome besvarer spørgsmålet.

  Hvordan kan jeg få øget hastighed og skærekvalitet med performancepakken?
Episode 40 - TRUMPF - Ask the Expert
Laser Applications Engineer, Mike Kinsman besvarer spørgsmålet.

  TRUMPF laserskæring: TruLaser 2030 fiber - Kraftig kompakt maskine
Se filmen der viser TruLaser 2030 fiber og alle dens fordele, herunder enkel betjening, simpel programmering, god tilgængelighed, ét-skære-hoved-strategi, BrightLine fiber, pladetykkelser på op til 25 mm, kobberskæring, kollisionsbeskyttelse og automatisering. TruLaser 2030 fiber laserskæremaskinen kombinerer høj ydeevne med minimum pladsforbrug. Hurtig og nem installation og let at betjene Den høje ydeevne og automatiseringsmulighederne giver dig gode vækstmuligheder.

  TRUMPF slår et slag for ét-hoved-strategi
Tyske TRUMPF slår nu et slag for virksomhedens Adaptive linsesystem til laserskæring med virksomhedens TruLaser-maskiner, der kan levere forbedrede skæreresultater uden setup-omkostninger eller behov for skift af skærehovedet.
Læs hele artiklen ...


  To tidligere kolleger har startet egen virksomhed i det nordjyske
I Pandrup står LBS Staal klar til at producere alt i laserskæring, buk og svejsning med en maskinpark der både arbejder i rustrfri, stål og aluminium og pt. består af en TRUMPF 5030 6 kW laserskærer med en skærekapacitet på 1.500 x 3.000 mm, en TRUMPF TruBend 5230 kantbukker og en COSTA MD5 afgrater samt diverse svejseudstyr. De dagligere ledere og medejere er et erfarent makkerpar med godt kendskab til industrien og hinanden.
Læs hele artiklen ...
 


    2017

  TruLaser Center 7030 - den første fuldautomatiske lasermaskine, der tager sig af alt
Fra tegning til den færdig sorterede del. En så højproduktiv maskine må gerne producere 24 timer om dagen og forsynes med materialer. Se videoen, hvordan du på en fleksibel måde kan koble TruLaser Center 7030 på et lager: på forsiden eller på siden, til råmaterialer eller færdige dele. Maskinen er også kompatibel med alle større lagersystemer.


  Så småt og så potent!
TRUMPFstanden på Blechexpo 2017 var traditionen tro messens største. Til gengæld var en af de vigtigste verdenspremierer fra den lokale pladegigant, en af messens fysisk mindste i størrelse!

  TRUMPF CEO, Nicola Leibinger-Kammüller;
"Det nye finansår er allerede startet stærkt".

Den tyske gigant inden for pladebearbejdning med mere, Trumpf Group, landede en vækst i salget for finansåret 2016/2017 på 11 procent og indtjeningen steg i samme takt. Ordremængden i perioden var dog i en klasse for sig med en stigning på hele 21 procent.

Læs hele Teknovation artiklen her

  Mølbro A/S opgraderer med TRUMPF laserskæremaskine
En 6 kilowatt TruLaser 5030 og har der med fået markant større kapacitet, så virksomheden er godt rustet til fortsat fremgang. Læs hele Teknovation artiklen her

  Hvilke sikkerhedsfunktioner er vigtige for at integrere en OEM markeringslaser?
Episode 39 - TRUMPF - Ask the Expert
TruMark Business Development Manager, Salay Quaranta besvarer spørgsmålet.

  Tillykke til Lenni fra Cabinplant A/S
Den heldige vinder er trukket! Lenni fra Cabinplant A/S deltog i konkurrencen på vores VTM2017 stand og får her overrakt en lækker købmandskurv af Jan Nielsen. Stort tillykke til Lenni og tak til alle der deltog i konkurrencen!

Morten Dahl hos AVN Pladeteknik
AVN Pladeteknik A/S meddeler, at salgsteamet er blevet udvidet med Morten Dahl, der primært skal betjene markedet i Jylland. 1. arbejdsdag var på årets metalbearbejdningsmesse i Odense den 1. marts.
Læs hele Teknovation artiklen her

  VTM 2017
Se video og stemningsbilleder fra messen HER

  Fremtiden er rykket ind hos Haarup Maskinfabrik A/S
Med investeringen i en 2.000 gange 4.000 millimeter Trulaser 3040 fiberdisklaserskærer på fire kilowatt og en Trubend 5230 S-kantpresse er Haarup Maskinfabrik nu klar til at accelerere produktionen af betonblandeanlæg til kunder i hele verden. Dermed blev virksomheden yderligere en af de efterhånden mange brugere af den tyske maskinproducent TRUMPFs fiberdisklaser-teknologi.
Læs hele Teknovation artiklen her

  Her er CO2-laserteknologien efter vores opfattelse stadig overlegen; Hobro Laserteknik A/S.
Den største aktuelle investering består i en netop installeret 2.000x4.000 millimeter Trumpf Trulaser 3040 CO2-laserskærer med en seks kilowatt-laserkilde og integreret Liftmaster-pladehåndteringsrobot leveret af AVN Pladeteknik A/S ved teknisk salgskonsulent Bo Beermann. Den supplerer virksomhedens første laserskærer i form af en CO2-laserskærer, der også er fra Trumpf, med fem kilowatt laserkilde til pladestørrelser op til 1.500 gange 3.000 millimeter ligeledes med integreret Liftmasterrobot. ”Grunden til, at vi holder fast ved CO2-laserteknologien og ikke går over til en fiber eller fiberdisklasersløsning, er vores store produktion af laserskårne emner i rustfrit stål,” siger Kim Skall.
Læs hele artiklen
her
 


    2016

  Bedre end et gennemsnits-år
AVN Pladeteknik har igennem det seneste regnskabsår, og så langt øjet rækker ind i indeværende, godt gang i afsætningen. Ud over TRUMPF-forhandlingen omfatter aktiviteterne også en betydelig service- og vedligeholdsindsats.
Læs hele Teknovation artiklen her.

  Drømmeholdet!
Se den hurtigste og mest fleksible automatisering på markedet TRUMPF laserskæring: TruLaser Center 7030 - SortMaster Speed: De fritskårne dele fikseres nedefra mod sugepladen via de fleksible Smartlift positionerbare stifter. Løfter i en synkron bevægelse. Den nødvendige fleksibilitet kommer fra sugerne på SortMaster Speed, hvor selv filigrane dele kan fikseres og sorteres. Stabler på op til otte paller. Parallelt med bearbejdningen overføres dele til sorteringsposition = minimal procesafbrydelse.

  TRUMPF Bending: TruBend Cell 5000 med ToolMaster
Se videoen der  viser den fuldautomatiske TruBend Cell 5000 bukkecelle med den automatiske ToolMaster værktøjsveksler. Den produktive universelle bukkecelle tillader produktion af flere emner i en enkelt arbejdscyklus med konstant høj emnekvalitet. ToolMaster sikrer et automatisk værktøjsskifte, hvilket gør cellen endnu mere produktiv - især når det kommer til nathold. Kontakt os for yderligere information.

  TRUMPF TruLaser 3060 fiber - Fleksibel standard laserskæremaskine
Med denne maskine kan du udvide din vifte af mulige dele i 2D laserskæring. Du kan fleksibelt håndtere oversize pladeformater eller automatisk bearbejde op til fire mellemformat plader i træk i et arbejdsområde på 6 x 2,5 m. TruDisk solid-state laser giver dig optimal skærekvalitet i processen. Selv tykkere plader skæres med den højeste kvalitet via muligheden for BrightLine fiber, hvilket også gør det nemt at fjerne emner efter skæring. Maskinen er ligeledes særdeles velegnet til skæring af almindeligt stål. Videoen viser, hvordan TruLaser 3060 fiber skærer oversize-pladeformater eller flere plader fortløbende. Du vil også se, hvilke optioner på  TruLaser fiber 3060 der øger din produktivitet i 2D laserskæring.

  Få alle oplysningerne om TRUMPF drømmemaskinen her!
En revolution inden for 2D laserskæring. På EuroBLECH 2016 præsenterede TRUMPF et nyudviklet, fuldautomatisk og kompakt maskinkoncept TruLaser Center 7030, der lover uovertruffen effektivitet og procespålidelighed i fremstillingen af laserskårede dele. Læs artiklen her.

  Hvordan virker ACB (Automatically Controlled Bending), og hvordan bruger jeg det?
Episode 38 - TRUMPF - Ask the Expert
Press Brake Applications Engineer, Chris Marcello besvarer spørgsmålet.

  Fik du set det hele?
TRUMPF har samlet alle deres nyheder fra Euroblech 2016. Få flere indtryk fra Euroblech 2016, se videoen. Vi er altid klar for uddybende oplysninger på telefon 70 20 04 11 og e-mail avn.pladeteknik@avn.dk

  Verdens første fuldautomatiske laserskæremaskine
TRUMPF lancerer verdens første fuldautomatiske laserskæremaskine Tru-Laser-Center 7030. "Maskinen fungerer lige så enkelt som en printer i et kontormiljø". Netop nu kan maskinen opleves på Euroblech 2016 der løber til og med 29. oktober. Læs artiklen om Tru-Laser-Center 7030 her.

  Hvordan skifter jeg værktøj på min TruTool TF 350?
Episode 37 - TRUMPF - Ask the Expert
Power Tools Sales Engineer, Tony Mirisola besvarer spørgsmålet.

  TRUMPF Smart Factory: Tid til at flirte - med det næste niveau i produktionen
Pladebearbejdning er attraktivt. Du tvivler? Se denne scene. Efter arbejde sidder en mand og en kvinde over for hinanden i en hyggelig bar. De udveksler blikke, men han kan ikke slappe af. Hans mobiltelefon ringer og en hasteordre kommer ind. Han sukker. Hvordan skal han få det gjort? Helt blank trækker han et stykke papir. Industri 4.0? Hans produktion er langt fra en smart fabrik. Hun smiler og tjekker sin mobiltelefon. Hun har også modtaget en hasteordre - og det er allerede ved at blive produceret. Hvorfor? Hendes produktion er digitalt forbundet. Takket være TRUMPF løsningen TruConnect er hun helt opdateret på brugervenlighed. Hendes netværksbaserede produktion kører problemfrit uden hende. Hun slutter sig til ham ved disken og viser ham sin papirløse produktion, tilgængelig via hendes mobil. Han er imponeret og ivrige efter at forbinde - hans egen produktion, og hvem ved hvad ellers ...

  TRUMPF Smart Factory: Din vej til forbundet produktion
Din produktion gjort transparent med digitalt netværk. På denne måde, vil du altid være opdateret. Indirekte processer er automatiseret. Produktionen bliver hurtigere og mere fleksibel, du har bedre styr på de involverede processer. En væsentlig fordel - især ved mindre seriestørrelser. Vi gennemgår hele produktionsprocessen fra tilbudsforberedelse til forsendelse. Følg os og opdag, hvilke potentialer dit netværk besidder ...

  Hvordan skifter jeg knivene på min TruTool S 160 pladesaks?
Episode 36 - TRUMPF - Ask the Expert
Power Tools Sales Engineer, Tony Mirisola besvarer spørgsmålet.


  Innovativ laserteknologi i Østjylland
Mitech A/S er som den første deciderede underleverandør i Danmark indehaver af en TRUMPF fiber-disklaserskærer på seks kilowatt og muligheder for for alvor at speede produktionen af tyndpladeprofiler op. Og dette har de ikke fortrudt.


  Hvordan skifter jeg kniv på min TruTool TKF 700 svejsekantformer?
Episode 35 - TRUMPF - Ask the Expert
Power Tools Sales Engineer, Tony Mirisola besvarer spørgsmålet.


  Dynamisk programmering af emnemærkning.
Se TRUMPF videoen: Dot Matrix Code - Se hvordan du kan bruge emnemærkning til dine kundeordrer med pre-skabeloner. TruTops Boost erstatter automatisk variablerne i skabelonen med data fra en bestemt ordre. Via Matrix Code bliver dine dele hurtigt og processikkert genkendt med en kode, denne indeholder f.eks. informationer til efterfølgende procestrin og forenkler proceduren i din proceskæde.


  Hvordan kontrollerer og renser jeg min crossblow dyse?
Episode 34 - TRUMPF - Ask the Expert
Laser Applications Engineer, Kevin Fradette besvarer spørgsmålet.


  Yderst flexibel automatisering til TruLaser 2030 fiber!
Se TRUMPF videoen: LiftMaster Shuttle - Automationsløsningen kan nemt justeres til, at passe til ønsket lay-out. Vælg mellem forskellige konfigurationer, og vælg det materiale flow og layout, der er bedst egnet til din produktion. I denne video kan du se de forskellige variationer og deres specifikke fordele - tag et kig og se, hvordan handy automatisering kan være. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger på tlf. 70 20 04 11.


  TRUMPF størst i Danmark ifølge analyse fra Teknovation!
Bladet har analyseret fabrikanternes repræsentation inden for pladebearbejdning i de danske branchevirksomheder. Og størst i Danmark målt i antal plade CNC-fabrikater er ubestridt tyske TRUMPF, i Danmark repræsenteret ved AVN Pladeteknik A/S. Læs hele artiklen her. For mere information om TRUMPF og deres produkter kontakt os på tlf. 70 20 04 11 - we know how.

  Hvordan skifter jeg knivene på mine TruTool C 160 og C 250 langskæring saks?
Episode 33 - TRUMPF - Ask the Expert
Power Tools Sales Engineer, Tony Mirisola besvarer spørgsmålet.

  Hvad er fordelene, at lasersvejsning har overkonventionel svejsning,
og hvordan kan det hjælpe min virksomhed?

Episode 32 - TRUMPF - Ask the Expert
Sales & R&D Engineer, Philipp Rettenmeier besvarer spørgsmålet.

  Hvordan skifter jeg punch og die i min TruTool N 500 nibbler?
Episode 31 - TRUMPF - Ask the Expert
Power Tools Sales Engineer, Tony Mirisola besvarer spørgsmålet.

  TRUMPF fiberlaser hos MITECH
Efter en årrække at have arbejdet ved en af Danmark største underleverandører af pladeemner valgte Ib Christensen og Morten Bertelsen at starte eget. Nu er laserskæremaskine nummer to kommet indenfor døren i deres virksomhed Mitech.

  TRUMPF laserskæring: Smart Beam Control – sådan virker det!
Se animationsvideoen, der viser hvorledes Smart Beam Control virker. Den intelligente stråleovervågning justerer automatisk fokusposition under skæring og sikrer en konstant høj processikkerhed.

  Klar til store buk?
Med en trykkraft på op til 1.000 tons, en bukkelængde på op til 8 m, en åbningshøjde på 895 mm og en maksimal belastning på op til 6000 kN/m er der næsten intet maskiner af TruBend Series 8000 ikke kan klare. Du kan fremstille emner, der ellers ikke ville være mulige. Og: maskininstallation på gulv i op til 6 m bukkelængde. Se TRUMPF videoen her.

  Se videoen ”Smart Collision Prevention” fra TRUMPF
Hvordan du reducerer risikoen for kollision under laserskæring til et absolut minimum. Denne intelligente funktion udregner en optimeret strategi for udførelsen af de nødvendige step. Den kalkulerer smart med tiltede dele der er blevet fritskåret, hvilket normalt muliggør at operatøren arbejder næsten helt uden mikrojoints. Der ud over er ”Smart Collision Prevention” hurtig og nem at bruge, øger maskinens kapacitet og reducerer efterbehandlingen.

  TruBend Series 8000 - Fleksibel kantpresse til de store formater
Den nye TruBend serie 8000 er et godt valg, hvis du er ude efter høj præcision og alsidighed, stor åbningshøjde og pressekraft op til 1.000 t. Med en længde på op til 8 m, er serie 8000 velegnet til at behandle ekstra store emner eller bukke mindre emner på flere værktøjsstationer. Når vi beskæftiger os med meget store og tunge emner, tilbyder TRUMPF, ud over standard bukkehjælp og oplægningsarme, særlige Heavy-Duty versioner, der kan bære op til 300 kg. For at sikre præcise vinkler allerede fra første emne, kan TruBend serie 8000 udstyres med LCB (Laser Controlled Bending) vinkelmålesystem.

  Det tiltrak sig stor opmærksomhed .....
I forrige uge, da TRUMPF lancerede TruLaser 5000 Tube Fiber på Tube 2016. Første Solid State rørfiberlaser, hvor man undgår behovet for en fuld indkapslet maskine. Den lette adgang øger naturligt produktiviteten men hertil har TRUMPF aktuelt også lanceret funktionen Rapid-Cut, som yderligere booster produktiviteten med 15%. Læs hele artiklen her.

  TRUMPF Laser Tube Cutting TruLaser Tube 5000 fiber RapidCut
Videoen viser den hurtige og fleksible produktion med solid-state laser-teknologi. Takket være den helt nye option RapidCut og en TruDisk Laser opnår du meget høje skærehastigheder i tyndvæggede rør. Via det gnidningsfrie samspil mellem kontrol og programmeringen opnås hurtigste tid fra tegning til færdigt emne.

  Hurtigere gennemløbstider i Ditzingen
Indførelsen af Synchro-filosofien i hele organisationen har gjort, at en maskine i snit er gået fra 42 til 16 dage om at komme igennem værket. Stram logistik og krav til hele organisationen har gjort alle beviste om deres opgaver og at alle har en god fornemmelse for de øvrige trin så man arbejder synkront. Læs hele artiklen her.

 

Hvordan justeres markeringsoptioner på en laserskæremaskine,
når standardindstillingerne ikke er hvad der kræves af opgaven?

Episode 30 - TRUMPF - Ask the Expert
Laser Applications Supervisor, Mickey Lawson besvarer spørgsmålet.


  Hvordan undgår man at emner deformerer i bukkelinien?
Episode 29 - TRUMPF - Ask the Expert
TruBend & TruPunch Sales Engineer, Vince Iozzo besvarer spørgsmålet.


  Enhver kunde har individuelle faktorer og behov, som skal tages i betragtning!
Valget mellem CO2-laser og fiberlaser handler om andet end pladetykkelser, hvorfor et køb af laserskærer kræver analyse
.

  Hvordan programmerer jeg min TruPunch og TruBend maskine med TruTops Boost?
Episode 28 - TRUMPF - Ask the Expert
Training Engineer, Robert Greger besvarer spørgsmålet.

  Hvordan opretter jeg specialværktøj via TruTops?
Episode 27 - TRUMPF - Ask the Expert
TruPunch Applications Engineer, Adam Stanley besvarer spørgsmålet.

  Stort teknologisk hop fremad for Heléns Rør med ny 3D-laserskærer
Virksomheden med 45 medarbejdere Heléns Rør ved Middelfart på Fyn har taget en ny Trumpf 3D-laserskærer i brug og dermed taget et stort teknologisk hop fremad.
Læs artiklen her

  Tru-Punch 5000 på plads hos Treco
I Treco A/S´ kontinuerlige jagt på at være Up Front med den seneste teknologi, har virksomheden senest investeret i en Trumpf Tru-Punch 5000 med automatisk fødeanlæg/sorteringsanlæg.
Se video af løsningen her

  Hvordan kan en Rørlaserskæremaskine forbedre min emnebearbejdning?
Episode 26 - TRUMPF - Ask the Expert
Laser Tube Product Specialist, Dave Gilmore besvarer spørgsmålet.

 


    2015

  Se videoen: ”TRUMPF laserskæring: Sådan fungerer DetectLine – Et optisk målesystem”
DetectLine er et optisk målesystem til præcis fastlæggelse af pladeposition. Det giver mulighed for nøjagtig bearbejdning af dele, der allerede er bearbejdet på anden vis. Desuden skærer DetectLine automatisk en fokus redekam og justerer herved automatisk positionen for fokuspunktet.

  Hvordan rengører jeg glasset på min lasermaskine?
Episode 25 - TRUMPF - Ask the Expert
TruLaser Applications Engineer, Ryan Welcome besvarer spørgsmålet.

  TRUMPF laser rørskæring: TruLaser Tube 5000 - Skråsnit op til 45°
Se videoen, der viser, hvordan du kan udføre kvalitets skråsnit op til 45° med TruLaser Tube 5000 (T05). Skråsnittet åbner nye muligheder indenfor laserrørskæring og giver dig mulighed for at udvide dit sortiment af emner.

  Innovativ high-speed bukkecelle
Se videoen af TRUMPF TruBen Cell 7000

  Hvordan finder jeg det korrekte bukkesvind for mit materiale og værktøj?
Episode 24 - TRUMPF - Ask the Expert
TruBend Product Manager, Tom Bailey besvarer spørgsmålet.

  LiftMaster kompakt med PartMaster
TRUMPF automatisering - Se videoen!
Hurtig og ergonomisk ilægning, udtagning og emnesortering.

  SheetMaster med integreret værktøjsskift.
Se videoen af TRUMPF automatisering

  TruLaser 1030 fiber
Se videoen
og oplev den økonomiske og betjeningsvenlige kompaktmaskine

Med din TruDisk Laser er pladsbesparelse integreret og muliggør behandling af en lang række materialer. Bliv selv overbevist om brugervenligheden af maskinen i videoen. Arbejdspladsen er altid overskuelig for operatøren; palletteveksleren er optimalt tilgængelig for fjernelse af de skårne emner. Uproduktive arbejdsgange er minimeret takket være et-skærehovedstrategi med kollisionsbeskyttelse. Microjoints kan sættes direkte på maskinen, hvilket også øger produktiviteten.

  Hvad er Xchange programmet for reservedele?
Episode 23 - TRUMPF - Ask the Expert
Sales Manager of TruServices, Flor Ariza besvarer spørgsmålet.

  Hvordan oprettes specialværktøj med TruTops?
Episode 22 - TRUMPF - Ask the Expert
TruPunch Applications Engineer, Adam Stanley besvarer spørgsmålet.

  TruLaser 3030 fiber - Skæreeksempler
Se videoen, som  fokuserer på produktet TruLaser 3030 fiber med den nye funktion BrightLine fiber og viser eksempler på materialer til laserskæring med maskinen.

  Heléns Rør får ny 3D-rørlaserskærer
Underleverandøren har suppleret sine 2D-rørlaserskærere med en 3D-kollega og udvider dermed skærekapaciteten med 50 procent.

  Hvorfor er det så vigtigt at bruge TRUMPF original dele?
Episode 21 - TRUMPF - Ask the Expert
Sales Manager of TruServices, Flor Ariza besvarer spørgsmålet.
    Styr hele din produktion

TRUMPF TruTops Fab supporterer planlægningen af din produktion og overvåger dine maskiner og automatiserede systemer. Kommercielle processer såsom oprettelse af tilbud eller faktura og funktioner til materialelogistik letter din arbejdsbyrde. Med produktionsstyreprogrammet kan du styre hele din arbejdsprocedure. Dets modulære opbygning gør det muligt at tilpasse systemet som du vil. Du kan bestemme hele løsningen eller optimere dine processer ved hjælp af enkelte moduler. Du får fordelene, begyndende med den allerførste maskine.

    TRUMPF lancerer mindre lasersvejserobot
Lasersvejsning gør det muligt at svejse synlige sømme uden nogen form for efterbehandling. Og da der er tale om en væsentligt mindre varmepåvirkning med lasersvejsning, er der næsten ingen forvrængning af pladematerialet. Hvilket fjerne behovet for efterfølgende udjævning, lyder det fra producenten. 
    Hvordan kan min laserskæremaskine kontrollere tilstanden
af beskyttelsesglasset i skæreenheden?

Episode 20 - TRUMPF - Ask the Expert
Applications Engineer, Shannon Mason besvarer spørgsmålet.

  Hvordan redigerer jeg NC koden
til at hæve hovedet på min stansemaskine, for at undgå kollisioner?

Episode 19 - TRUMPF - Ask the Expert
Programmer Engineer, Eric Predmore besvarer spørgsmålet.


  TRUMPF investerer 70 millioner euro i high-tech i det tyske hovedsæde
Ditzingen hovedsæde udvider med 34.000 kvadratmeter - et nyt hjem til sin EUV teknologi - udvikling og fremstilling af nøglekomponenter til mikrochipproduktion.

  Har du set Innovations kalenderen fra TRUMPF?
Vælg anskaffelsesåret på din TruBend Series 5000 / TrumaBend V-Series maskine og opdage de nyskabelser, som TRUMPF har udviklet til dig siden dengang.

  Hvordan indstilles korrekt indtrængningsdybde?
Episode 18 - TRUMPF - Ask the Expert
Training Engineer, Robert Greger besvarer spørgsmålet.

  Hvordan skal jeg rengøre min lasers beskyttelsesglas eller linse?
Episode 17 - TRUMPF - Ask the Expert
Laser Applications Engineer, Monica Ricci besvarer spørgsmålet.

  TRUMPF laserskæring: Drop&Cut
Let efter-produktion, med effektiv udnyttelse af restplader. Se video her...
  Hvordan kan jeg fremstille dele på en nemmere måde?
Episode 16 - TRUMPF - Ask the Expert
Assistant Training Manager, Grant Hagedorn besvarer spørgsmålet.
  Hvordan kan lean produktion gavne min virksomhed?
Episode 15 - TRUMPF - Ask the Expert
SYNCHRO Manager, Bob Castonguay besvarer spørgsmålet.
  Hvordan kan jeg udføre vedligeholdelse på min lamel renser?
Episode 14 - TRUMPF - Ask the Expert
Power Tools Product Manager, Tony Mirisola besvarer spørgsmålet.
  Hvilke driftstilstande er tilgængelige for BendGuard sikkerhedssystemet?
Episode 13 - TRUMPF - Ask the Expert
TruBend Product Manager, Tom Bailey besvarer spørgsmålet.
  Hvordan opretter jeg en tvangsstyret bearbejdningsrækkefølge?
Episode 12 - TRUMPF - Ask the Expert
TruPunch Applications Engineer, Adam Stanley besvarer spørgsmålet. 
  Hvornår og hvor ofte skal jeg slibe værktøjer?
Episode 11 - TRUMPF - Ask the Expert
TruPunch and TruMatic Product Manager, Mike Kroll besvarer spørgsmålet. 
    Hvad er TRUMPFs TruTops licenser og hvordan fungerer det?
Episode 10 - TRUMPF - Ask the Expert
Software Engineer, Kevin Cuseo besvarer spørgsmålet. 

  Fart på hos Danish Laser Technology
Den nordjyske underleverandør har tredoblet omsætningen.Fuldautomatisk stans hos Stantræk
Hos danske Stantræk har AVN Pladeteknik A/S installeret det hidtil mest fuldautomatiske og veludstyrede center fra Trumpf i Skandinavien, i form af et Trupunch 5000-center.
  TRUMPF klarer også finansieringen
Den tyske producent har introduceret sit eget leasingselskab. I lighed med eksempelvis BMW tilbyder TRUMPF kunden leasing.
  Hvorledes aktiveres brug af det aktive tilhold
og hvordan justeres slaghastigheden på styringen, og hvornår er det hensigtsmæssigt at gøre det?
Episode 9 - TRUMPF - Ask the Expert
Applikationstekniker, Eric Predmore besvarer spørgsmålet.
  TRUMPF-opkøb af EHT er godkendt
Konkurrencemyndighederne har nu endeligt godkendt TRUMPF GmbH + Co. KG-købet af EHT Werkzeugmaschinen GmbH. Sælger af den mere end 240 år gamle virksomhed er Theisen-familien.
  Hvordan kan jeg behandle Z-buk på min kantpresse?
Episode 8 - TRUMPF - Ask the Expert
Applikations Engineer, Dave Dobson besvarer spørgsmålet.
 

Robotfiberlasersvejsning er fremtiden
Kundecase fra Teknovation.dk  Producenten af pladeemner, til blandt andet forsvars- og medicoindustrien, Hougaard & Koefoed i Glostrup er ikke i tvivl om, at lasersvejsning er vejen frem. For firmaet har nu for alvor fået gang i kraftfuld robotstyret fiberdisklaser.

 


    2014
  AVN Pladeteknik indmeldt i DVF
Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF, har modtaget indmeldelse fra AVN Pladeteknik A/S, Brøndby, der forhandler og servicerer tyske TRUMPFs pladeteknologi i Danmark.
  Hvordan justerer jeg LDP (Nedre Død Punkt) på mine formgivningsværktøjer?
Episode 7 - TRUMPF - Ask the Expert
TruPunch / Trumatic Applications Engineer, Adam Stanley besvarer spørgsmålet.
 

Det seneste om laser rørskæring
Se TRUMPF videoen

 

Hvordan kan TRUMPF opnå 70-75% effektiv produktionstid ved stansning?
Episode 6 - TRUMPF - Ask the Expert
TruPunch/TruMatic Product Manager, Mike Kroll besvarer spørgsmålet.

 

Hvordan kan vi bukke emner uden at efterlade synlige spor eller mærker fra matricen?
Episode 5 - TRUMPF - Ask the Expert
TruBend Product Manager, Tom Bailey besvarer spørgsmålet.

 

Hvordan vælger jeg det rigtige værktøj til min kantpresse?
Episode 4 - TRUMPF - Ask the Expert
Programmer Engineer, Dave Dobson besvarer spørgsmålet.

 

Hvad er fordelen ved at anvende ilt med høj renhedsgrad når der skæres i tykkere alm. stål?
Episode 3 - TRUMPF - Ask the Expert
TruLaser Sales Engineer, Brett Thompson besvarer spørgsmålet.

 

Hvad er max. godstykkelse, der kan stanses på dine maskiner?
Episode 2 - TRUMPF - Ask the Expert
Punch og Trumatic produktchef, Mike Kroll besvarer spørgsmålet.

 

TruBend automatiseret bukke system
Se TRUMPF videoen

 

Hvad skal vi gøre for at sikre, at vores kantpresseværktøj holder længst muligt?
Episode 1 - TRUMPF - Ask the Expert
TruBend Product Manager, Tom Bailey besvarer spørgsmålet.

 


    2013
 

Nystarter indenfor laserskæring vælger TRUMPF

 

Næsby Maskinfabrik opruster på rørlasersiden
Ny 3D teknik

 

DanPalletiser insourcer laserarbejde

 

Dobbelt op hos JB Metalindustri A/S

 


    2012
 

Kimas vælger fiber fra TRUMPF

  Kontinuitet hos Scan A/S med TRUMPF
  Alusteel først i Danmark med 8KW laserskæremaskine
  Kraftig fiberlaser med mange års driftserfaring fra TRUMPF
Interessant interview med Eberhard Wahl fra TRUMPF
fra Jern & Maskinindustrien nr. 20, juni 2012

AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk