+45 70 20 04 11

Nyheder fra AVN Pladeteknik A/S


  Nyt Showroom og Tech Center
Der er blevet rokeret lidt rundt i lagerrammerne. Derved er der blevet frigivet lidt plads i umiddelbar tilknytning til servicerammerne for AVN Pladeteknik A/S´ TRUMPF-repræsentation. Vi har nu mulighed for at invitere interesserede kunder inden for, og demonstrere nogle af de mindre maskiner i produktprogrammet, med kundernes egne emner i fokus, og med mulighed for at supportere med lidt oplæring også, hvis der skulle være behov for det”.
Læs mere her ...


  25 års jubilæum - Vi ønsker stort tillykke
I dag har vi hejst flaget for direktør Christian Madsen, som kan fejre 25 års jubilæum hos AVN Pladeteknik. AVN Gruppen opkøbte i år 2000 Raben Maskiner. Firmaet blev herefter til AVN Pladeteknik og Christian Madsen blev udnævnt til direktør. Christian Madsen har siddet i direktørstolen lige siden og har formået at styre AVN Pladeteknik med sikker hånd, hvilket koncerndirektør for AVN Gruppen, Ole Krabbe, takkede ham for i sin tale.  Christian Madsen er særdeles vellidt og respekteret for sin varme, nærvær og humor, hos sit store team af medarbejdere, hvilket også kom frem i en tale holdt af salgskonsulent, Jan Nielsen fra AVN Pladeteknik. Traditionen tro fejrede vi Christian Madsen med jubilæumsbrunch.

  TRUMPF-fiberrørlaser på plads hos DLT
Idræftsætning af TruLaser Tube 5000 Fiber med 3D-skærehoved, og med 6 meters ilægning/udtagning påbegyndt hos Danish Laser Technology A/S.
Læs mere her ...


  Installation af et større TRUMPF-fiberlaserskæreanlæg
For at optimere produktionen og forbedre driftsøkonomien har Lindab aktuelt valgt at investere i et fiberlaserskæreanlæg baseret på Trumpfs TruLaser 1030, og hertil LiftMaster Compact, PartMaster og TruStore 3030 dobbelt lagertårn.
Læs artiklen her ...

  Igen en gevinst ved investering i en TRUMPF kantpresse.
Tillykke til LBS Staal i Pandrup, der nu har udvidet kapaciteten med en TruBend 5130. En produktiv allround-maskine, som er en af TRUMPFs mest succesrige kantpressere på verdensplan. Maskinen er med mange features blandt andet 2 bukkehjælpsarme og 6-akset bagstop samt hydraulisk bespænding af værktøj og CNC-bombering. En super maskine, og tak for tilliden til LBS Staal.
Læs artiklen her …

     

Nyhedsarkiv

Her finder du AVN Pladeteknik nyhedsarkiv.

 Se nyhedsarkiv AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk