+45 70 20 04 11

Laserskæring

Laserskæring er en proces, der i løbet af de sidste 15 år har udviklet sig med ekspresfart.

Den nøjagtighed, hvormed emnerne i dag kan fremstilles, har haft stor indflydelse på konstruktionsmetoderne, og det er vel svært at forestille sig pladebearbejdning i det 21. århundrede uden brug af laserskæring.

Fra i de første år at være et spørgsmål om at producere laserkilder med størst mulig effekt, er der nu kommet mere fokus på blandt andet procesoptimeringer, nedbringelse af omstillingstider og frigørelse af operatørafhængighed, men stadig med større og større laserkilder.

Valg af den rette lasermaskine og den rette laserkildestørrelse er to af de områder, vi oftest rådgiver vore kunder om. Vores primære mål er, at kunden opnår den billigst mulige pris pr. skåret meter/emne. Her er der mange parametre, der spiller ind, blandt andet materialemiks, processikkerhed, automatiseringsgrad og selvfølgelig ikke mindst emnerne.

Laserskæremaskiner fra TRUMPF kombinerer på forbilledlig vis den nyeste teknologi med en høj grad af processikkerhed og fleksibilitet. Det omfattende program byder på mange forskellige løsninger fra indstigermaskiner til high-end løsninger kombinerbare med fulde FMC-løsninger.

AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk