+45 70 20 04 11

AVN Hydropower ”Authorized Repair Center” (ARC)

Parker Hannifin Corporation har løbende tilpasset sine processer og kompetencer for at sikre større tilgængelighed af produkter og serviceydelser gennem værdifulde partnere.
Parker Hannifin Danmark har derfor valgt at outsource reparationer og service af hydrauliske pumper og motorer til os.
AVN Hydropower er udnævnt til autoriseret service- og reparationscenter for Parker Hannifin i Danmark!


Uddannede Parker montører
Vores montører har gennemgået et særligt kursus i Parkers pumpe- og motorprogram og er blevet certificeret, så vi kan give Parker kunder den bedste service fremadrettet.
Vi har et stort hydraulikteam og stor viden, når det kommer til service, test og reparation af Parker hydraulikpumper og motorer.


Eget værksted
Vi har også eget slangeværksted, testbænke og et stort reservedelslager, så vi kan løse enhver hydraulikopgave hurtigt og effektivt.
En typisk reparation på vores værksted

Kundens defekte enhed adskilles til afgivelse af pris på udskiftning af ødelagte og slidte dele. Der tages billeder til evt. rapport, hvorefter kunden modtager et fast tilbud på, hvad det vil koste at få enheden repareret. Der anvendes kun originale reservedele for at give maximal garanti på, at enheden igen opfylder kundens krav til kvalitet, og at den er sikkerhedsmæssig forsvarlig at sætte i drift igen.

Hvis en enhed ikke er rentabel at reparere, modtager kunden et tilbud på en ny eller tilsvarende enhed, så han hurtigt er oppe at køre igen.

Efter endt reparation testes enheden efter skrappe krav i vores avancerede prøvebænk, så den igen opfylder kravene som en ny enhed med de korrekte tryk-, flow- og effektindstillinger. Dette dokumenteres med en udførlig testrapport, som kunden modtager.

Under reparationen rådgives kunden samtidig om, hvis der kan være mistanke om, at andre enheder kan være defekte. Hvis der medsendes en olieprøve kan det konstateres, om oliekvaliteten lever op til kundens krav om lang levetid på komponenter og minimale driftsforstyrrelser på styringer og proportionalventiler.

Af en medsendt olieprøve laves der en elektronisk og visuel partikeltælling efter henholdsvis ISO og NAS kode.

Ydermere rådgives kunden om olieskift eller effektiv olierensning, filterskift eller optimering af anlægget, alt efter forureningens omfang.
we know how


Kontakt os på     +45 70 20 04 11


AVN Hydropower A/S  -  Lammefjordsvej 2  -  DK-6715 Esbjerg N  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydropower@avn.dk