+45 70 20 04 11

AVN Hydropower overtager servicecenter i Aalborg!

AVN Hydropower har pr. 1. juni overtaget Dunlop Hiflex hydraulik servicecenter og butik i Aalborg. En hydraulikbutik, centralt beliggende i Aalborg, med hydraulik komponenter og et fuldt udrustet slangeværksted samt lagerfaciliteter med hydraulikslanger, fittings, rør, koblinger, filtre, ventiler, olie og tilbehør.


En oplagt chance
- Vi har altid haft et godt samarbejde med Dunlop Hiflex og har siden 2017 lejet os ind i bygningerne hos Dunlop Hiflex på Tarmvej 3 i Aalborg.

Derfor var det helt oplagt for os at overtage Dunlop Hiflex hydraulik servicecenter og butik i Aalborg, da chancen bød sig, fortæller Michael Lindberg, adm. direktør for hydraulikselskaberne hos AVN Gruppen

- Der har selvfølgelig været grundige overvejelser inde over, set i lyset af den nuværende aktivitet i industrien, grundet coronakrisen.

Hydraulikbutik, lager og værksted

Vi overtager en hydraulik butik – som siden 1988 har været centralt beliggende i Aalborg - med hydraulik komponenter og et fuldt udrustet slangeværksted samt lagerfaciliteter med hydraulikslanger, fittings, rør, koblinger, filtre, ventiler, olie og tilbehør. Totalt kommer vi fremadrettet til at råde over ca. 800 kvm fordelt på kontor, butik, værksted og lager.

Større udvalg på hylderne

AVN Gruppens hydraulikselskaber har i flere år været distributør og servicepartner for hydraulikproducenterne Bosch Rexroth og Parker Hannifin, ligesom vi forhandler flere andre kendte komponent fabrikater.
Det betyder, at vi nu i vores Aalborg butik vil have et større udvalg af standard komponenter på hylderne, så kunderne hurtigt kan få løst en hydraulikopgave ved at komme til os, hvis de står og mangler hydraulikkomponenter her og nu, ifølge direktør Michael Lindberg.

Med overtagelsen sikrer vi, at kunderne fortsat kan køre forbi og få lavet hydraulikslanger efter mål eller få udleveret reservedele imens de venter.

Kendt ansigt fortsætter
Preben Nielsen, som igennem de sidste mange år har betjent kunderne for Dunlop Hiflex, fortsætter det gode arbejde, men nu som ansat hos AVN Hydropower Det sikrer at viden om hydraulikprodukter og kundernes behov forbliver intakt i afdelingen.

Klar til større hydraulik projekter

Ifm. overtagelsen får AVN Hydropower nu et større værksted, hvor kundernes hydraulik materiel kan tages ind til reparation, ombygning og montage, ligesom vi nu har fået vores eget lokale maskinbearbejdningsværksted. Lageret er også blevet større, så vi har mere plads til de hydraulik komponenter og reservedele, som kunderne ønsker vi skal have på hylderne lokalt i Aalborg, pointerer direktør, Michael Lindberg.

Udekørende hydraulik montører

AVN Hydropower i Aalborg har i forvejen 5 montører og en Key Account Manager tilknyttet, som udfører salg, rådgivning, service, reparation og installation af hydraulisk udstyr ude hos kunderne indenfor flere brancher så som industri, marine, offshore, landbrug, entreprenør, miljø, forbrænding og vind.

Styrkelse af tilstedeværelse
AVN Gruppens hydraulikselskaber tilbyder i forvejen landsdækkende hydraulisk service, og råder over 25 servicebiler fordelt ud over det meste af Danmark. Herudover er hydraulik selskaberne specialiseret inden for engineering og produktion af komplette hydrauliksystemer efter kunde ønsker, hvilket primært udføres i Brøndby. Reparation af pumper, motorer og cylindre er også en af spidskompetencerne hos AVN Gruppens hydraulikselskaber, her er det afdelingerne i Esbjerg og Odense, som er de mest erfarne og kompetente på testudstyr og krankapacitet.

- Der er ingen tvivl om, at udvidelsen i Aalborg vil styrke vores tilstedeværelse i det nordjyske, og det følger vores strategi om fortsat vækst, tilføjer AVN Gruppens koncerndirektør, Ole Krabbe.

Åbningstider og kontakt
Ålborg butikkens åbningstider
Kl. 7.30 - 16.00 mandag-torsdag
Kl. 7.30 - 15.00 fredag

Døgnservice
Uden for åbningstiden kan AVN kontaktes på døgnservice tlf. 70 24 45 18

Hydraulik selskaberne i AVN Gruppen

Hydraulik selskaberne hos AVN Gruppen består af AVN Hydraulik A/S, AVN Hydropower A/S og BB Hydraulik A/S, tilsammen beskæftiges 70 ansatte hos afdelingerne i Aalborg, Silkeborg, Esbjerg, Odense og Brøndby.

Få mere information om os og vores løsninger her på www.avn.dk og på tlf. 70 20 04 11AVN Hydropower A/S  -  Lammefjordsvej 2  -  DK-6715 Esbjerg N  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydropower@avn.dk