+45 70 20 04 11

Kraneftersyn og service


AVN Hydropower udfører autoriseret kranservice. Vi er godkendt af Søfartsstyrelsen til at udføre forskellige dokumenterede test.

Revision

Vi udfører obligatoriske 1 og 5 års undersøgelser af hav – og offshore kraner, hvor vi gennemgår revision af hydraulik cylindre, gear og motorer.

Vi udfører også belastningstest for at sikre, at kranen lever op til godkendte standarder.

Vi har mange års erfaring inden for hydraulik. Hvis vi opdager en fejl, som skyldes hydraulikken, så kan vi hurtigt gennemføre service og reparation.


Service og reparationsværksted

Vi råder over et omfattende hydraulikservice- og reparationsværksted med avanceret testudstyr og egne testbænke. Vi kan afhjælpe en problemstilling hurtigt og effektivt, så skaden reduceres til et minimum, så kranen eller løftegrejet kan fungere optimalt igen.


Original reservedele

Vi råder over et stort reservedelslager og anvender kun originale dele.
Vi anvender hydraulik slanger som er DNV/GL godkendte.
Vi reparerer alle typer; ventiler, motorer, slanger, beslag, cylindre, gearkasser, kontrolpaneler, hydrauliske enheder og pumper m.m.

Vi servicerer bl.a.:
  • Bosch Rexroth
  • Sauer Danfoss
  • Parker Hannifin
Vi har stor erfaring i at renovere hydraulikcylindre med nye pakninger, nye stempelstænger og evt. honing.


Dokumentation

Reparationer udføres med udførlig dokumentation på, at f.eks. hydraulikpumpen eller motoren igen opfylder kravene om korrekt tryk-, flow og effektmåling efter reparation.


Hurtig afhjælpning 24/7

Vi råder over 20 veludstyrede servicebiler, som indeholder en lang række hydrauliske komponenter og avanceret testudstyr til brug i forbindelse med service og fejlfinding på hydraulik.

Vores erfarne montører udfører service, fejlfinding og reparation og med afdelinger i Brøndby, Odense, Kolding, Esbjerg, Silkeborg og Aalborg kan vi servicere og rykke hurtigt ud i hele landet.


AVN Hydropower A/S  -  Lammefjordsvej 2  -  DK-6715 Esbjerg N  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydropower@avn.dk