+45 70 20 04 11

BB Hydraulik Service og AVN Hydraulik fusioneres

Pressemeddelelse, 28. januar 2020

I 2015 opkøbte AVN Hydraulik den fynske virksomhed BB Hydraulik Service, opkøbet har været en succes og AVN har fået et godt fodfæste på Fyn. Siden opkøbet er der blevet udvidet hos BB Hydraulik Service med en ny værkstedshal på 800 m2 med højt til loftet og 5 tons traverskran. Virksomhederne fusioneres nu sammen som en naturlig del af opkøbet under AVN Hydraulik’s cvr. nr.

Navnet BB Hydraulik Service bevares for afdelingen i Odense. Afdelingslederen hos BB Hydraulik Service hedder i dag Frode Iversen, han er et velkendt ansigt på Fyn og har mange års hydraulik erfaring ligesom hans kollegaer har.

AVN ”Hydraulik gruppen” består i dag af 3 virksomheder med samme cvr. nr. nemlig virksomhederne AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service. I alt tæller AVN ”Hydraulik gruppen” 75 dygtige medarbejdere, der yder landsdækkende service med 25 servicebiler og værksteder i Brøndby, Odense, Kolding, Esbjerg, Silkeborg og Ålborg. De mange ingeniører og teknikere konstruerer og producerer hver dag unikke hydrauliksystemer til mange forskellige kunders behov.

AVN ”Hydraulik gruppen” er i dag en stærk partner for både kunder og leverandører. Virksomheden er lagerførende af mange standard komponenter og er distributør samt service og reparationscenter for Parker Hannifin ligesom virksomheden er partner for Bosch Rexroth. Begge er i blandt verdens største hydraulik komponent producenter.

Læs mere om AVN Gruppen på www.avn.dkAf Ole Krabbe, Koncerndirektør for AVN Gruppen