+45 70 20 04 11

AVN Hydraulik udstillede på Ajour 2019

Den 28.-29. november 2019 kunne du møde AVN Hydropower + BB Hydraulik Service + AVN Hydraulik i Odense Congress Center

Derfor var vores stand et besøg værd for dig!

For det første … delte vi rundhåndet ud af vores viden inden for reparation og service af pumper, motorer, akkumulatorer og cylindre.

For det andet … satte vi fokus på service af hydrauliksystemet, da en kontinuerlig service og vedligeholdelse af hydraulik systemet kan reducere  faren for nedbrud. Nedetid på produktionsudstyr kan ofte føre til tab af produktion og indtjening.

For det tredje … gav vi en masse tips og tricks til, hvordan du kunne forbedre omkostningerne til energi, og hvordan simple tiltag kan reducere omkostningerne. Vidst du f.eks., at en installation af et RMF luftfilter kan fjerne kondensvand fra olietanken, og at silicagel granulaterne kan genbruges.


Nåede du ikke forbi Ajour 2019?

Fortvivl ikke!  
Du kan altid få hjælp og svar på dine hydraulik spørgsmål og opgaver!

Kontakt os på
Tlf. 70 20 04 11


Hvem er vi?

AVN Hydraulik A/S
Vi er en erfaren leverandør af hydrauliksystemer, komponenter og service. Vi udvikler, producerer og sælger komplette anlæg. Vores kernekompetence er hydrauliske løsninger specifikt udviklet til vores kunders behov med fokus på hydraulik, smøring, køling og filtrering til industri, offshore, vind og marine. Vores serviceteknikere dækker hele DK og kan stå for installation, montage, service og reparation. Sammen med vores søsterfirmaer AVN Hydropower og BB Hydraulik Service råder vi over flere end 25 servicebiler og 75 dedikerede medarbejdere.

AVN Hydropower A/S
Vi er en erfaren hydraulikserviceleverandør. Vi har en særlig niche i vores reparations- og testcenter af alle slags hydraulikpumper og -motorer. Vi er Parker-autoriseret servicecenter samt Bosch Rexroth partner. På vores slangeværksted fremstilles og testes hydraulikslanger efter kundens specifikationer. Vi renoverer også offshore-kraner og boreudstyr. Vi yder rådgivning, systemer, service og reparation indenfor industri, landbrug, mobil, marine, vind og offshore.

BB Hydraulik Service A/S
Vi er specialister i hydrauliske anlæg og proportional teknologi. Vi er en erfaren servicevirksomhed indenfor opbygning af hydrauliksystemer til entreprenørmateriel samt fremstilling og reparation af cylindre på eget værksted. Er uheldet ude kan vi hurtigt renovere din cylinder. Vi yder service indenfor industri, marine, broer, færgeklapper, og forbrændingsanlæg. Vores serviceteknikere dækker hele DK og kan stå for installation, montage, service og reparation.


Hvad kan vi tilbyde?

  ●  Vi råder over 25 servicebiler som hurtigt kan rykke ud i hele landet
  ●  Vi kan konstruere og producere hydrauliksystemer i alle størrelser
  ●  Vi er autoriseret akkumulator service og reparationscenter
  ●  Vi er distributør for Parker og Bosch Rexroth


Vi ser frem til at høre fra dig
AVN Hydraulik, BB Hydraulik Service og AVN Hydropower

AVN Hydraulik A/S  -  Dalager 5  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  avn.hydraulik@avn.dk