+45 70 20 04 11

Specialister i hydrauliske anlæg og proportionalteknologi

BB Hydraulik Service er en erfaren servicevirksomhed indenfor opbygning af hydrauliksystemer til entreprenørmateriel samt fremstilling og reparation af cylindre på eget værksted. Vi arbejder meget inden for industri, marine, broer, færgeklapper og forbrændingsanlæg. Vores serviceteknikere dækker hele Danmark og kan stå for installation, montage, service og reparation.Systemer

Vi konstruerer hydrauliksystemer i alle størrelser fra 0,5 liter/min. med 1 liter tank op til 1.000 liter/min. med 10.000 liter tank. Vi designer systemer med alle slags pumper og ventiler inkl. proportional- og serveteknologi. Vi kan hurtigt foretage ændringer efter dine specifikke ønsker. BB Hydraulik Service er Bosch Rexroth servicecenter.


Komponenter

Vi lagerfører et bredt program af hydraulikkomponenter fra verdens førende producenter. Programmet omfatter pumper, motorer, ventiler, filtre, akkumulatorer, tanke, el-motorer, kølere, manometre, minianlæg og cylindre. Vi har både svejste cylindre, stagboltcylindre samt kompaktcylindre. Der lagerføres også et stort hydraulikprogram af rør, slanger og fittings i galvaniseret og rustfrit stål. AVN Hydraulik er distributør for Alfa Laval kølere og varmevekslere.


Service og montage

Vi råder over 11 veludstyrede servicebiler, som indeholder en lang række hydrauliske komponenter og avanceret testudstyr til brug for service og fejlfinding på hydraulikanlæg. Vi udfører service, fejlfinding og reparation på alle hydraulikanlæg. Vi tester og reparerer hydrauliksystemer samt pumper, motorer, ventiler og cylindre på vores værksteder på Fyn, i Brøndby og Silkeborg. Vi har stor erfaring i at renovere hydraulikcylindre med nye pakninger, nye stempelstænger og evt. cylinder honing.


Reparation og fejlfinding

Servicebilerne indeholder avanceret testudstyr, som hurtigt kan identificere fejl på hydraulikanlæg. Vores erfarne montører udfører reparationer på alle slags hydrauliksystemer. Vi kan reparere og teste de fleste hydrauliksystemer, pumper, motorer, ventiler og cylindre. Vi har stor erfaring i at renovere hydraulikcylindre med nye pakninger, nye stempelstænger og evt. cylinder honing på eget værksted.


Webshop
Seneste nyheder

Få vores nye service brochure
Et kompetent hold

Erfaren servicetekniker / montør søges
Med indgående kendskab til hydraulik


BB Hydraulik Service A/S  -  Handelsvej 6  -  DK-5260 Odense S  -  Tel: +45 70 22 11 25  -  Fax: +45 65 95 77 30  -  bb-hydraulik@mail.dk