+45 70 20 04 11

NyhederTilmelding til nyhedsbreve fra AVN Teknik


Navn 
Firma navn 
E-mail 
Dine bemærkninger

  send  Status på Hi-messen i Herning
Læs artiklen og få bl.a. svar på hvorfor AVN Teknik jagter opkøb.

  Tak til alle besøgende der kom forbi vores stand på Hi-messen d. 3.- 5. oktober.

Vi håber, at vi kunne inspirere dig med vores tekniske løsninger. Hvis du har et spørgsmål, som du ikke fik spurgt ind til på standen, så kan du altid kontakte os på tlf. 70 20 04 11 og avn.teknik@avn.dk

Der var rigtig mange besøgende, som deltog i vores konkurrence om at vinde en kurv med special øl.
Den heldige vinder blev, Lasse A. Monberg, fra firmaet GRAM Commercials A/S.

Tak til alle - der kom forbi vores stand på Hi-17!

  Desoutter PivotWare forklaret på under 5 minutter.
Se video - Teknisk konsulent, Ole Magnus Jensen, demonstrer, hvordan korrekt bespænding kan indgå i en processtyring i produktionslinjen.
Kontakt os for mere information på tlf. 70 20 04 11 og avn.teknik@avn.dk

  ACETips
Se video - Korrekt montering af 2 parallelle ACE støddæmpere

  VTM 2017
Se video og stemningsbilleder fra messen HER


  Walter viser tænder hos AVN Teknik
Walter Norden har sikret sig plads hos forhandleren AVN Teknik A/S, og sammen viser firmaerne på VTM det seneste fra Walters program. Læs hele artiklen her

  Sonic Quarterly News Q3-2016
Sonic Master Work Station (MWS) og Modular Storage System (MSS) er populære opbevaringsløsninger i på alle værksteder. Mercedes-Benz, Porsche og Lamborghini er forsynet med en SONIC opbevaringløsning. Efterspørgslen efter vores MWS og MSS er stigende. Til hver efterspørgsel kan vi levere en passende løsning. Dit ønske er vores udfordring!
Læs også om: MWS-MSS, Blow Mould Case Storage, Timing Tools, New LED lights, Black Series, New socket rails for Porsche and VolksWagen/AUDI, Toolbox S15, Promotional items, New cataloguq 2016/2017, Indy Dontje, SONIC AUDI RS4, S10 Review, Automechanik a Frankfurt, Koen Bogaerts BMW M4, SONIC technical partner ABT-BENTLEY og udstillinger.

  Lodtrækning af PFERD filesæt!
Tillykke til Svend Erik, firmaet Autogaarden Videbæk A/S, der blev den heldige vinder af PFERDs filesæt.

  En slibning er ikke bare en slibning

Flere faktorer er afgørende for at opnå en optimal slibeproces med et optimalt resultat. Teknisk chef Michael René Jensen har erfaret fra Lindø Værftet, at det ikke altid er optimalt at slibe med en gov kornstørrelse som for eksempel korn 36. Der skal efterfølgende bruges tid på at slibe ridserne i materialet væk, selvom kornstørrelsen er effektiv til at fjerne materiale.
Læs hele artiklen fra Jern- og Maskinindustrien her om, hvordan Michael optimerede slibeprocessen og reducerede lageret. For yderligere information kontakt Michael René Jensen på tlf. 21 20 22 01.


  Elektriske aktuatorer havde en fest i Bryghuset i Aarhus
AVN stillede skarpt på elektriske aktuatorers fordele på seminar. Kunder og netværk kunne møde repræsentanter fra producenten Thomson Linear, som udvikler og producerer aktuatorer til blandt andet landbrugsmaskiner, byggeri, energisektoren, fødevare- og medicinalindustrien. På seminariet blev der gået i dybden med PC-serien, som er en serie af elektriske aktuatorer under navnet Pneumatic Conversation, som kan erstatte eller opgradere maskiner med pneumatiske ISO-cylindre, som navnet hentyder til.

Læs hele artiklen fra Jern- og Maskinindustrien.

  ØL-smagning og automatisering i fokus på AVN Tekniks seminar
AVN Teknik havde inviteret repræsentanter fra producenten Thomson Linear, som udvikler og producerer aktuatorer til blandt andet landbrugsmaskiner, byggeri, energisektoren, fødevare- og medicinalindustrien.

  Øget produktivitet med Blaxx M3024
AVN Teknik har i øjeblikket Walters Blaxx M3024-heptagonfræser i fokus. Det er det seneste skud på stammen af Walters fræseværktøjsløsninger.

  Her er verdenspræmieren - alle taler om!
PFERDs innovative High Speed slibeskive med platter til aluminium. Se lanceringen fra værktøjsmessen i Köln. Kontakt Michael René Jensen, på tlf. 21 20 22 01 hvis du vil vide mere.

  Undgå dårlige vibrationer - Download VibroChecker nu!
Slut med tunge og indviklede måleinstrumenter! VibroChecker forvandler din iPhone/iPad til et professionelt måleinstrument via en app. Mål vibrationer på maskiner og komponenter inden for frekvensområdet 0 Hz til 50 Hz. Du kan med VibroChecker PRO, som tilsluttes via en ekstern sensor, udvide området op til 8000 Hz. For yderligere information kontakt Flemming Blauert på tlf. 21 65 56 25

  Vidste du, at PFERD COMBIDISC® gør skift af slibeskiver til en leg?
Se demoen - Sæt skiven på - drej og klik. Prøv PFERDs COMBIDISC® sæt med skiver til grovbearbejdning, overfladeslibning og polering. Ideel til slibeopgaver i industrien og autobranchen. Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11 for mere information.

  Så nemt er det at montere NeoBolt®Lockbolt
NeoBolt®Lockbolt er det nyeste produkt, i Avdels sortiment af befæstelsessystemer, som er udviklet specielt til ”heavy-duty” applikationer – Se video

  AVN Teknik gør status over 2015
AVN Teknik har aktuelt PFERDs fiberskiver med CombiClick-systemet i fokus. De tilbyder ud over effektiv slibning også reduceret arbejdstid til montering og udskiftning af fiberskiverne på vinkelsliberen.

  AVN Teknik gør status over 2015
Salgsdirektør Henrik Sahl Bech udtaler: "Med den positive udvikling har det på alle fronter
været et fantastisk år for AVN Teknik A/S".

  Højproduktiv heptagonfræser
AVN Teknik A/S, Brøndby, stiller i øjeblikket skarpt på Walters Blaxx M3024-heptagonfræser, som er det seneste skud på stammen af det Walter betegner som højproduktivitets-fræseværktøj.

  Nyt hårdmetalbor fra WALTER
Værktøjsproducenten Walter AG har udviklet det innovative hårdmetalbor DC170.

  PFERDs tekniker Michael Wagner sliber med CC-GRIND SOLID!
Undervisning hos Metal College i Ålborg. PFERDs tekniker Michael Wagner sliber med slibeskiven CC-GRIND SOLID, som giver ekstrem høj ydeevne i rustfrit stål. Ideel til planslibning, afgratning og kantslibning. Vi kommer også gerne forbi dig. Kontakt teknisk chef, Michael René Jensen, på tlf. 21 20 22 01!

  Michael René Jensen: "En rigtig god eftermiddag hos Metal College, her havde vi fornøjelse af at vise nye kommende smede, samt smede & svejsere hvad AVN Teknik & PFERD står for, alle var på og ville gerne prøve at slibe med bla. lamelskiven strong, Combi click skiven i Ceramik, SG skæreskiverne i 1,0 - 1,6 mm, samt slibning i Alu."

  Slibning i teori og praksis
PFERD demovognen lagde vejen forbi Metal College i Ålborg, som bl.a. uddanner smede. Der blev undervist i optimeret slibning og givet tips og tricks til slibning i rustfrit stål! Vi kommer også gerne forbi dig. Kontakt, teknisk chef, Michael René Jensen på tlf. 21 20 22 01!

  Michael René Jensen"Vi var ovre hos rustfri smede og vise vores SG skæreskiver i Inox, samt vi viste vores lamelskive Curve, som er perfekt til afrensning i en V-svejsesøm, der var rigtig god stemning bla. smedene, og vi fik mange gode spørgsmål omkring slibeprocesser før og efter en svejsning."

  Det bedste fra PFERD til rustfrit stål!
Se lige det her! Slibeskiven CC-GRIND SOLID giver ekstrem høj ydeevne i rustfrit stål. Ideel til planslibning, afgratning og kantslibning m.m. Opnå 50% mindre støj og vibrationer under slibningen. Prøv selv! Kontakt os på tlf. 70 20 04 11 for GRATIS slibetest!

  Michael René Jensen: "Jeg kommer gerne ud og demonstrerer slibeskiven CC-GRIND-SOLID. Kontakt mig på tlf. 21 20 22 01 – og spar tid og penge på planslibning, rejfning, afgratning og kantslibning i rustfrit stål! MVH. Michael René Jensen, AVN Teknik"

  AVN Teknik er blevet præmieret med hi-MARKS stjerner
AVN Teknik præsenterer effektive løsninger inden for automation, montage og slib, som kan reducere omkostningerne i produktionen, når Nordens største industrimesse hi-15 slår dørene op, den 22. september, i Herning. AVN Teknik blev hædret med hi-MARKS stjerner, på hi-messens presse kick off den 25. juni. Der blev uddelt 2 hi-MARKS stjerner til produktnyheder i forretningsområderne Automation og Slib.

  Walter Cut-SX-sporstikningssystemet i fokus
AVN Teknik, som forhandler Walter AG’s sortiment inden for spåntagende værktøjer, har aktuelt Walters Cut-SX-sporstikningssystem i fokus. Systemet passer til en bred vifte af bearbejdningsopgaver, og sikrer processikkerhed i enhver applikation, fremhæver den danske forhandler.

  Walter pensionerer ”Tough Guys”
De såkaldte ”Tough Guys” i Walter-programmet, erstattes nu af Protomax Supreme MC326- og MC726-fræserne, som den danske forhandler, AVN Teknik, nu slår et slag for.

  Genopslibning og genbelægning i fokus
Walter Multiplay, der er værktøjsproducentens genopslibning og genbelægningsservice, er i fokus hos AVN Teknik, der vil informere kunderne om mulighederne for at få et "næsten" nyt værktøj tilbage, der har udeevne som et helt nyt.
 
  Nye dybder!
Dybhulsboring bliver vanskeligere og vanskeligere proportionelt med boredybden, og kravet til større produktivitet stiller stadig større krav til borets ydeevne, lyder det fra værktøjsproducenten WALTER, som derfor har udviklet og designet HM dybhulsboret Suprime DC170.
 
  Ny lamelslibeskive fra PFERD skal sikre en aggressiv og ekstrem hurtig slibeproces.
 
  App holder styr på vibrationerne
AVN Teknik A/S lancerer i samarbejde med producenten Ace aktuelt App´en "Vibro-Checker", der kan betjenes intuitivt og den kan hurtigt og enkelt måle vibrationer på maskiner og komponenter i et frekvensområde op til 50 Hertz.
 
  Har du besøgt Desoutters virtuelle showroom?
Få inspiration til optimering af produktionen og et bedre arbejdsmiljø.
Se det omfattende produktprogram af el- og trykluftværktøjer.

  Slibeproducenten PFERD lancerer 3 nye HM-fræsestifter til bearbejdning på kanter!
HM fræsestifterne er specielt udviklet til rejfning, fræsning og afgratning på kanter og afrundinger. HM-fræsestifterne er ideelle til stål og aluminiumskonstruktioner som f.eks. skibsbygninger, brobygninger eller andre stålkonstruktioner.

  Præcise og tynde snit fra PFERD!
AVN Teknik slår aktuelt et slag for Pferds tynde skæreskiver med en skivetykkelse på 1,0 millimeter til skæring af profiler samt plader i stål og rustfrit stål.

  Ny generation af WALTER Blaxx fræsere
AVN Teknik sætter fokus på den nye generation af WALTER Blaxx™ fræsere!

  Skærende værktøj med bid
Walter Tools byder på en række opdaterede skærende værktøjsløsninger med bid i, fremhæver producenten i forbindelse med deltagelsen i verdens førende metalbearbejdningsmesse i Hannover.

  Præsentation af WALTERs seneste nye værktøjsløsninger og produkter.
Klik her for at se se WALTER nyhederne.

  Udvikling af Thomson Glide Screw
Producenten Thomson har efter mange års forskning udviklet den patenterede Glide Screw™.

  Pneumatisk vinkelsliber fra Desoutter - højere ydelse og kraft!
Billige vinkelslibere er ofte underdimensionerede og slides for tidligt. Desoutters pneumatiske vinkelslibere og polérmaskiner KA16 fjerner effektivt materiale og er komfortable at arbejde med for operatøren.
 


AVN Teknik A/S - Dalager 1 - DK-2605 Brøndby - Tel: +45 70 20 04 11 - Fax: +45 43 24 55 03 - avn.teknik@avn.dk