+45 70 20 04 11

Nyheder fra AVN Pladeteknik A/S


  Godt gang i AVN-selskaberne
En stor milepæl blev i år passeret hos AVN Gruppen A/S, idet koncernen passerede
85-året for etableringen af værktøjsfirmaet Alfred V. Nielsen, som gennem årene har
udviklet sig, og i dag indgår i AVN Teknik. Koncernen noterer positive resultater i alle
selskaber, og har udsigt til fortsat fremgang i 2019.
Læs hele artiklen ...

  Bukker højpræcist i tyndt materiale
Mekoprint i Støvring er blevet markant styrket på bukning af små hårtynde emner i store styktal til fx. elektronik. Planerne sigter længere, og de første ordrer er vundet fra udlandet.
Læs hele artiklen ...

  Tredje 3D-laserskærer til QuickTube
Den fynske producent af laserskårne rørprofiler QuickTube har netop investeret i
endnu en 3D-rørlaserskærer. Den kommer med et innovativt modul til flowdrilling og
gevindskæring, der blev lanceret som en option på EuroBLECH 2018-messen i oktober.
Læs hele artiklen ...

  Højpræcise tyndplade-buk
Med ambitionen om at blive endnu mere konkurrencedygtig på bukning af små og mellemstore serier af tynde emner med flere buk, har Mekoprint i Støvring taget det første store skridt på vejen med en avanceret og højpræcis tysk TRUMPF TruBend 7036-kantpresse. Visionen er, at maskinen senere skal kobles sammen med robotter og stansning til en fuldt automatiseret robotcelle.
Læs hele artiklen ...

  Endnu en TRUMPF i ærmet
Investering i ny 3D-rørlaserskærer giver nye muligheder til QuickTube.
En TRUMPF 5000 3D rørlaser er for få uger siden blevet installeret på QuickTubes fabrik i Odense. Dermed har underleverandøren ikke bare udvidet sin skærekapacitet, men har også fået nye teknologiske muligheder.
Læs hele artiklen ...

  Bedste messe i TRUMPFs historie
Der var ikke mange ledige øjeblikke for vores salgsfolk da EuroBLECH 2018-messen løb af stablen i Hannover. Der var ”sort med mennesker”, og ikke mindst dansktalende branchefolk, som det messeperioden igennem bestemt ikke skortede på. De blev på omgang vist rundt af de danske salgsfolk, anført af AVN Pladeteknik adm. direktør Christian Madsen, der kunne konstaterer, at firmaet i år kom et godt stykke over repræsentanter fra mere end 50 danske firmaer, som havde været forbi standen over de fire dage, messen nu varer.
Læs hele artiklen ...

  RDF øger kapaciteten
Reservedelsfabrikken A/S – RDF – er i færd med at styrke sig, og har tre større maskininstallationer på vej ind
på virksomheden i Hjallerup.

Læs hele artiklen ... 

  Lissmac i opgraderet design
Forud for EuroBLECH 2018 har tyske Lissmac Maschinenbau GmbH oplyst, at man er på vej med et opgraderet design. Producenten afslører også, at der også er tekniske innovationer på vej i programmet.

Læs hele artiklen ... 

  Opgraderer med fiberdisklaser og kantbukker
For at følge med den øgede efterspørgsel i kerneforretningen har virksomheden Treco netop investeret i den pladebearbejdende produktion på både laser- og bukkesiden.

Læs hele artiklen ...

  TruBend Cell 5000 til Stantræk
Hos Stantræk er man fascineret af de muligheder, som den teknologiske udvikling giver. Virksomheden er således meget bevidste om, at Stantræks produktionsprocesser skal automatiseres i størst mulig omfang. Derfor har virksomheden valgt at investere i højteknologisk kantbukning i form af en fuldautomatiseret kantbukkecelle fra TRUMPF.
Læs hele artiklen ...

  Besøg os på EuroBLECH 2018
Den internationale teknologi messe for pladebearbejdning. I hal 11 kan du møde os på TRUMPF stand B94/B48/C35. Tirsdag den 23. oktober til fredag den 26. oktober 2018. Alle dage kl. 9.00 – 18.00. Her kan du opleve maskiner og seneste nyheder inden for pladebearbejdning.  Rørlaser med integreret gevindhulskæring
TRUMPF er ved at være klar med setuppet til årets store begivenhed inden for de pladebarbejdende industriet EuroBLECH 2018. En af de få forhåndsafslørede nyheder er TruLaser Tube 5000 med integreret gevindhulskæring i rør med skærende værktøj.

  Lasersvejsning i XXL-format
Tyske Trumpf er på banen med en forstørret version af virksomhedens TruLaser Weld 5000-robotlasersvejsecelle.
Med den netop præsenterede XXL-version af Trumpfs TruLaser Weld 5000-lasersvejsecelle, introducerer den tyske pladebearbejdningsgigant fremstillingen af emner op til fire meter i længden.

  TRUMPF opkøber TEUFEL Solutions AG
Tyske TRUMPF har pr. 1. august overtaget samarbejdspartneren, schweiziske TEUFEL Solutions AG, der er udviklingspartner til pladebearbejdningsgigantens produktionsstyringssoftware, kaldet TruTops Fab.

  Seneste regnskabsår i TRUMPF-koncernen bød på rekordomsætning
TRUMPF GmbH + Co. KG, der er moderselskab i TRUMPF-koncernen, har pr. 30. juni afsluttet seneste regnskabsår, 2017/2018, og i en foreløbig opgørelse af nøgletallene rapporteres om en vækst i omsætningen på næsten 15 procent til 3,6 milliarder euro - hvilket svarer til cirka 27 milliarder kroner, rapporterer koncernledensen.

  Reservedelsfabrikken - RDF investerer millioner i fremtiden
Tre nye TRUMPF maskiner skal øge kapaciteten og en ISO-certificering skal sikre kvaliteten
En ny laser/stans-kombimaskine og to nye kantbukkere bliver i de kommende måneder føjet til maskinparken hos den nordjyske underleverandør RDF A/S.

Kontakt AVN Pladeteknik på tlf. 70 20 04 11 for yderligere information

  LISSMAC nu hos AVN Pladeteknik
I forlængelse af at tyske Ernst har afstået sine afgrate- og slibemaskineteknologi til ligeledes tyske LISSMAC Maschinenbau GmbH, har LISSMAC opfordret AVN Pladeteknik A/S til at være producentens forhandler i Danmark.

For yderligere information kontakt os på tlf. 70 20 04 11


  TRUMPF - Highspeed Eco Webinar - Forbedring af ydeevne, kvalitet og omkostninger
Se webinaret, der forklarer og demonstrerer TRUMPFs patenterede Highspeed Eco-funktion, der øger skærehastigheden og reducerer assisteret gasforbrug.
Kontakt os på tlf. 70 20 04 11 for yderligere information.


  TRUMPF Software: TecZone Bend - Offline programmering
I denne video vil du lære mere om den hurtigste og nemmeste off-line programmering af bukkemaskiner, ved hjælp af bukkeprogrammet TecZone Bend. Det gør det muligt automatisk at oprette et programforslag på basis af 2D- og 3D-data, inklusive NC-koden. Programmeringen genererer automatisk 3D-simuleringen, herunder også en kollisionskontrol. Manuel ændring i bukkeprogrammer er ligeledes muligt.
Kontakt AVN Pladeteknik for yderligere oplysninger.


  Hvad er fordelene og systemkravene ved at bruge den nye Highspeed-funktion?
Episode 41 - TRUMPF - Ask the Expert
Laser Applications Engineer, Ryan Welcome besvarer spørgsmålet.

  Hvordan kan jeg få øget hastighed og skærekvalitet med performancepakken?
Episode 40 - TRUMPF - Ask the Expert
Laser Applications Engineer, Mike Kinsman besvarer spørgsmålet.

  TRUMPF laserskæring: TruLaser 2030 fiber - Kraftig kompakt maskine
Se filmen der viser TruLaser 2030 fiber og alle dens fordele, herunder enkel betjening, simpel programmering, god tilgængelighed, ét-skære-hoved-strategi, BrightLine fiber, pladetykkelser på op til 25 mm, kobberskæring, kollisionsbeskyttelse og automatisering. TruLaser 2030 fiber laserskæremaskinen kombinerer høj ydeevne med minimum pladsforbrug. Hurtig og nem installation og let at betjene Den høje ydeevne og automatiseringsmulighederne giver dig gode vækstmuligheder.

  TRUMPF slår et slag for ét-hoved-strategi
Tyske TRUMPF slår nu et slag for virksomhedens Adaptive linsesystem til laserskæring med virksomhedens TruLaser-maskiner, der kan levere forbedrede skæreresultater uden setup-omkostninger eller behov for skift af skærehovedet.
Læs hele artiklen ...


  To tidligere kolleger har startet egen virksomhed i det nordjyske
I Pandrup står LBS Staal klar til at producere alt i laserskæring, buk og svejsning med en maskinpark der både arbejder i rustrfri, stål og aluminium og pt. består af en TRUMPF 5030 6 kW laserskærer med en skærekapacitet på 1.500 x 3.000 mm, en TRUMPF TruBend 5230 kantbukker og en COSTA MD5 afgrater samt diverse svejseudstyr. De dagligere ledere og medejere er et erfarent makkerpar med godt kendskab til industrien og hinanden.
Læs hele artiklen ...

AVN Pladeteknik A/S  -  Dalager 1  -  DK-2605 Brøndby  -  Tel: +45 70 20 04 11  -  Fax: +45 43 24 55 04  -  avn.pladeteknik@avn.dk